Koronavirustiedote

TIEDOTE 18.3.2020         

                                                                                          

Hyvät Kallion Isännöinti Oy:n asiakkaat,

Suomen hallitus päätti 16.3.2020 poikkeustoimista koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Me olemme Kallion Isännöinti Oy:ssä varautuneet koronaviruksen aiheuttamiin haasteisiin ja linjanneet käytäntöjä seuraavasti pitääksemme huolta henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveydestä;

  • Yhtiökokoukset siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
    Hallituksen kokoukset voidaan tarvittaessa pitää sähköisesti tai etäyhteyksin, isännöitsijä sopii asiasta hallitusten kanssa.
  • Lenkkisaunavuoroja on syytä välttää, muutoin taloyhtiöiden saunatilat ja muut yhteiset tilat ovat käytössä, mikäli eri ilmoitusta ei taloyhtiöltä ole tullut. Luonnollisesti sairaana, oireisena tai altistuneena ei tiloja ei tule käyttää.

HUOLTOTEHTÄVÄT JA URAKAT

Pyydämme, että ilmoitatte huoltoyhtiölle toistaiseksi vain kiireellisiä toimenpiteitä vaativat huoltopyynnöt, pyritään tällä tavoin säästämään myös huoltoyhtiöiden resursseja.

Mikäli olet sairaana ja/tai karanteenissa, ja asunnossasi ilmenee akuuttia korjausta vaativa vika, ilmoitathan tilanteestasi etukäteen huoltoyhtiölle samalla kun tilaat työn.

Huomioittehan, että tilanne voi vaikeuttaa mahdollisesti jo sovittujen urakoiden ja muiden korjaustöiden suorittamista mm. materiaalitoimitusten vaikeuksien vuoksi.

 

ISÄNNÖINTI

Isännöintitoimiston henkilökunnan tavoitatte sähköpostilla ja/tai puhelimella, toistaiseksi emme ota asiakkaita toimistollemme, jollei tilanne sitä akuutisti vaadi. Mikäli tulet asioimaan isännöintitoimistolle, käytäthän kasvomaskia.

Muistattehan auttaa mahdollisuuksien mukaan naapurissanne asuvia ikäihmisiä, otattehan muut ihmiset huomioon ja seuraattehan viranomaisten ohjeita.

 

Kallion Isännöinnin henkilökunta

Poikkeusaukioloaikoja

Mietitään yhdessä,

miten sinun kotisi asiat

voisivat hoitua sujuvasti


© | Kallion Isännöinti ja tilitoimisto Oy | 0739765-3

Powered by Talosivu.com