TOIMISTOMME MUUTTAA JÄLLEEN

Toimistomme muuttaa jälleen!

 

Kallion Isännöinnin muutto 6.11.2018

Hyvät asiakkaat,

Kesän 2018 alussa muutimme Hämeentielle oman toimistomme kiinteistössä tehtävän putkisaneerauksen takia. Nyt joudumme harmiksemme näistä väistötiloistammekin muuttamaan kiinteistössä alkavan ison saneerauksen vuoksi. Kiinteistön omistajalta saimme tämän tiedon täytenä yllätyksenä.

Asiakaspalvelumme muuttaa toiseen Regus-toimistohotellin pisteeseen Itikseen (tarkemmat ohjeet paikalle saapumiseksi löytyy liitteenä) ja myös sinne voi tarvittaessa tulla asioimaan vastaavasti kuin Hämeentiellekin. Mikäli olet epävarma, edellyttääkö asiasi toimistolle saapumista, pyydämme olemaan meihin yhteydessä tilanteen selvittämiseksi. Toimistolla käynnit tulee sopia etukäteen kiinteistössä vallitsevan kulunvalvontakäytännön mukaisesti.

Kirjepostit voi edelleen lähettää toimistomme virallisella osoitteella (Kallion Isännöinti Oy, Kolmas linja 18, 00530 Helsinki), posti hoitaa niiden käännön oikeaan paikkaan.

Asiakaspalvelumme on auki vanhaan tapaan, eli maanantaisin klo 10–16 ja          tiistaista perjantaihin klo 9-16. 

 

TOIMISTOMME SIJAITSEE TILAPÄISESTI 6.6.2018 ALKAEN HÄMEENTIELLÄ

  

Toimistomme taloyhtiössä (Kolmas linja 18) on alkanut putkiremontti kesällä 2018. Tästä johtuen Kallion Isännöinti on muuttanut tilapäisesti 6.6.2018 alkaen väistötiloihin Hämeentie 15:een, jossa henkilökuntamme työskentelee tämän hetken arvion mukaan tammikuun 2019 loppuun. Palvelemme puhelimitse ja sähköpostilla nettisivuilla ilmoitettuina aukioloaikoina, eli vanhaan tapaan. Väistötila on ns. toimistohotelli ja sijaitsee liikekiinteistössä, jonne ei voi tulla sopimatta käynnistä etukäteen. Suosittelemme, että yhteydenotot tuona aikana hoidetaan sähköpostitse tai puhelimitse. Yhteystietomme löytyvät kotisivuiltamme www.kallionisannointi.fi . Mikäli jokin asia vaatii paikalle pääsyä, tulee tapaamisesta sopia henkilökuntamme kanssa etukäteen.

Mikäli haluatte lähettää meille kirjepostia, sen voi lähettää oman toimistomme osoitteella (Kallion Isännöinti Oy, Kolmas linja 18, 00530 Helsinki), Posti hoitaa kirjeiden käännön tilapäiselle toimistollemme. Tiedotamme toimiston uudelleenavaamisesta kotisivuillamme.