Vastikkeenmaksu poikkeusaikana

Hyvät osakkaat ja asukkaat,

 

vallitsevan tilanteen takia tulee monien taloyhtiöiden yhtiökokoukset viivästymään. Ennen yhtiökokouksien pitämistä ei voida uusia talousarvioitakaan vastikkeineen vahvistaa, ja siksi pyydämme teitä maksamaan toistaiseksi niin pitkään nykyisillä vastikelaskuilla- ja tiedoilla, kunnes yhtiökokouksenne pidetään. Sen jälkeen toimitamme taas uudet vastike/käyttökorvauslaskut tavalliseen tapaan.

E-lasku- ja suoramaksuasiakkaiden vastike- ja käyttökorvauslaskut menevät normaalisti sähköisinä suoraan pankkiinne/verkkopankkiinne.

Mikäli tarvitsette esimerkiksi pankin maksupalvelua varten uudet vastikelaskut, voitte olla yhteydessä toimistomme henkilökuntaan, p. 040 347 7000 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Yhteistyöterveisin,

Kallion Isännöinnin toimistohenkilökunta

Koronavirustiedote

TIEDOTE 18.3.2020         

                                                                                          

Hyvät Kallion Isännöinti Oy:n asiakkaat,

Suomen hallitus päätti 16.3.2020 poikkeustoimista koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Me olemme Kallion Isännöinti Oy:ssä varautuneet koronaviruksen aiheuttamiin haasteisiin ja linjanneet käytäntöjä seuraavasti pitääksemme huolta henkilökuntamme ja asiakkaidemme terveydestä;

  • Yhtiökokoukset siirretään pidettäväksi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.
    Hallituksen kokoukset voidaan tarvittaessa pitää sähköisesti tai etäyhteyksin, isännöitsijä sopii asiasta hallitusten kanssa.
  • Lenkkisaunavuoroja on syytä välttää, muutoin taloyhtiöiden saunatilat ja muut yhteiset tilat ovat käytössä, mikäli eri ilmoitusta ei taloyhtiöltä ole tullut. Luonnollisesti sairaana, oireisena tai altistuneena ei tiloja ei tule käyttää.

HUOLTOTEHTÄVÄT JA URAKAT

Pyydämme, että ilmoitatte huoltoyhtiölle toistaiseksi vain kiireellisiä toimenpiteitä vaativat huoltopyynnöt, pyritään tällä tavoin säästämään myös huoltoyhtiöiden resursseja.

Mikäli olet sairaana ja/tai karanteenissa, ja asunnossasi ilmenee akuuttia korjausta vaativa vika, ilmoitathan tilanteestasi etukäteen huoltoyhtiölle samalla kun tilaat työn.

Huomioittehan, että tilanne voi vaikeuttaa mahdollisesti jo sovittujen urakoiden ja muiden korjaustöiden suorittamista mm. materiaalitoimitusten vaikeuksien vuoksi.

 

ISÄNNÖINTI

Isännöintitoimiston henkilökunnan tavoitatte sähköpostilla ja/tai puhelimella, toistaiseksi emme ota asiakkaita toimistollemme, jollei tilanne sitä akuutisti vaadi.

Muistattehan auttaa mahdollisuuksien mukaan naapurissanne asuvia ikäihmisiä, otattehan muut ihmiset huomioon ja seuraattehan viranomaisten ohjeita.

 

Kallion Isännöinnin henkilökunta

Poikkeusaukioloaikoja